Loading images...

Diensten

TDS is u van dienst bij alles dat met ‘schoon’ te maken heeft!

TDS biedt een uitgebreid dienstenpakket. Klik op de titels om meer te lezen over de diensten.

Glasbewassing
Wat glasbewassing betreft werken onze medewerkers op alle soorten van gebouwen. Van klein tot groot en van laagbouw tot en met het gespecialiseerde hogere werk. Al onze glazenwassers zijn gediplomeerd.
glasbewasing

 

Telescoop glasbewassing
Hierbij maken we gebruik van de methode van Osmoseglasbewassing. Osmosewater zorgt voor een streeploos oppervlak. Door het enorm reinigende vermogen van puur water en zonder gebruik van chemie (dus niet milieubelastend) kunnen alle oppervlakten gereinigd worden. Wij maken gebruik van deze methode tot en met 13,5 meter hoogte.
telescoopbewassing

 

Gevelreiniging
Elke gevel heeft te lijden onder weersomstandigheden en invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan regen, algen, roet etc. TDS wilt u graag helpen uw gevel te reinigen en te beschermen tegen deze invloeden. Dit is aan te raden om ernstig verweren en erosie van uw gevel te voorkomen.

 

Vloeronderhoud
Vloeren zijn een verzamelplaats van vuil, stof en bacterieen. Het schoonhouden hiervan is echter niet vaak een makkelijke opdracht. Daarom maken wij vele soorten vloeren schoon en kunnen we indien nodig een beschermende laag aanbrengen.

 

Interieurverzorging
Binnen TDS hebben wij een aantal gediplomeerde schoonmakers in dienst. Zij onderhouden kantoren, centrale ruimtes, trappenhuizen etc. Hierbij gaat het niet om kwantiteit, maar om kwaliteit.
interieurverzorging

 

Opleveringsschoonmaak
Een nieuw(e) woning/pand geplaatst? Wij zorgen ervoor dat uw pand/woning netjes opgeleverd kan worden.
opleveringsschoonmaak

 

Opening/show schoonmaak
Wanneer u een show of opening geeft, valt er veel te organiseren. Tijd om schoon te maken is er vaak niet bij. Daarom helpen wij u hier graag bij. Wij maken met u als klant duidelijke afspraken over wat wij voor u kunnen doen.
showschoonmaak

 

Industriële reiniging
Bent u actief in de industrie? Dan zijn uw installaties de drijvende kracht achter de productie van uw bedrijf. U zult er alles aan doen om ze optimaal te laten presteren. Goed onderhoud en regelmatige reiniging van uw installaties zijn daarom van groot belang. Om die reden bieden wij u graag onze diensten aan. In overleg zijn vele dingen mogelijk.]

 

Verhuur
Wij verhuren ook de volgende producten:
-telescoopbewassing
-stoomhogedruk unit
-tank punt osmosewater

· Over ons

Schoonmaken voor iedereen
TDS biedt een uiteenlopend dienstenpakket aan voor zowel bedrijven als particulieren.

· OSB

Wij zijn aangesloten bij de Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB).
OSBlogo

· Contact

TDS Schoonmaakservices
Rijksweg 128
9422 CJ Smilde
info@tds-smilde.nl
0592-459252
06-23407747